• Πράξις

  Πρότυπη Θεραπευτική & Συμβουλευτική Μονάδα
 • Πράξις

  Πρότυπη Θεραπευτική & Συμβουλευτική Μονάδα
 • ΠΡΑΞΙΣ

  Πρότυπη Θεραπευτική & Συμβουλευτική Μονάδα

Ανακοίνωση

 • Η πρότυπη θεραπευτική και συμβουλευτική μονάδα «Πράξις» θα βρίσκεται για δυο σαββατοκύριακα στην Σόφια σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Υποστήριξης Ενταξιακής Εκπαίδευσης (www.rcsf.bg). Θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κέντρου υποστήριξης ενταξιακής εκπαίδευσης (Sofia, Slatina,
  Str. Vladovo 1 02/878 02 34) αξιολογήσεις για παιδιά με νευροκινητικές διαταραχές.
  Το τμήμα φυσικοθεραπείας του κέντρου μας, με επικεφαλής τον κο Χρήστο Παλληκαρίδη θα παρέχει ολοκληρωμένες αξιολογήσεις και συμβουλές στους γονείς για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των παιδιών.
  Παρακαλούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου να αναφέρεται η ηλικία και η πάθηση του παιδιού ώστε να λάβετε παραπάνω πληροφορίες.
  Καταληκτικές ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος 30/09/2019.

Πράξις

Πρότυπη Θεραπευτική και Συμβουλευτική Μονάδα

Στην οδό Ελ. Βενιζέλου 42, σε περισσότερες απο δέκα αίθουσες συνεδριών, σε δύο ορόφους, βρίσκεται η μονάδα μας. Δίπλα ακριβώς υπάρχουν ειδικές θέσεις parking για ΑΜΕΑ που εξυπηρετούν τους ασθενείς με κινητικά προβλήματα

Το θεραπευτήριο μας βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης

Ελ Βενιζέλου 42
Καβάλα

Phone: + 30 2510 226651
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα –Παρασκευή: 9πμ – 9μμ
Σάββατο-Κυριακή: κλειστά

© 2019 Praxis Therapy, Kavala | All Rights Reserved